Μεραρχία ζόμπι βαψομαλλιάδων διεκδικεί την ψήφο κατσαπλιάδων

yani-sanos
Η “Εθνοσωτήριος” αποφάσισε να βάλει σε τάξη το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Απευθύνθηκε, το λοιπόν, σε ένα ινστιτούτο στην Φλωρεντία που της είπε: “Χρυσή μου μέχρι 4 άδειες χωράνε στην επικράτεια σου. Αν με εννοείς…” εννοώντας φυσικά ότι με τέσσερις άδειες μπορείς να στήσεις τη διαπλοκή που ονειρεύεσαι.
Στη συνέχεια ο Γιάνη και άλλα σπάνια πουλιά του οικοσυστήματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υποστήριξαν ότι με αυτό τον τρόπο το κράτος θα κερδίσει τουλάχιστον 350 εκατ. ευρώ.
Σήμερα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι κάθε άδεια έχει τιμή εκκίνησης 3 εκατ ευρώ. Συνολικά δηλαδή μιλάμε για 12 εκατ. ευρώ το κόστος απόκτησης των αδειών. Άντε να βρεθεί και κανένας μπρούκλης μπας και το ανεβάσουμε στα 20 εκατ.
Τα υπόλοιπα 330 εκατ. από αυτά που υπολόγιζαν ο Γιανη και τα σπάνια πουλιά του οικοσυστήματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα πληρωθούν σε κανναβούρι. Το οποίο θα μοιραστεί απλόχερα στον λαό για να τραφεί.

karatzafyrer
“Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι πάρα πολύ καλό παιδί” είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην εκπομπή Ενικός, που βρέθηκε καλεσμένος για να μιλήσει για το νέο του κόμμα Π.Ε.Ο.Σ. (Πατριωτικός Ελληνικός Ορθόδοξος Συναγερμός).

Όταν ψαρεύεις ψήφους σε βόθρο όλα ωραία σου μυρίζουν.

polakis

“Εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου”

Ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είναι ένα άριστο παράδειγμα ψύχραιμου πολιτικού. Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που δεν έθαψε ζωντανό κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, έναν δημοσιογράφο που τον εκνεύρισε.

mardas

“Ποιό είναι το πολιτικό μήνυμα των capital controls σήμερα; Είναι μια κατάσταση που δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα”

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας επιμένει να μας δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα. Με τέτοιο ζήλο που το λες και stress test στα νεύρα μας.

Να τον φασκελώσεις ή να τον ευχαριστήσεις; Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα.

kouik

“Η Ελλάδα υφίσταται ένα χωρίς όρια μπούλινγκ απο το ΔΝΤ” είπε με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει ο Τέρενς Κουίκ με αποτέλεσμα να αναγκάσει τη Ροζίτα Σώκου να του απαντήσει αναλόγως.

kammenos

Έλα στην παρέα μας, φαντάρε / κάτσε κι ένα ποτηράκι πάρε.
Ξέχνα στρατώνες και σκοπιές / κι από το μπρούσκο της καρδιάς μας πιες.

Leave a comment