Το top-5 της εβδομάδας:Η Μακάρθαινα – ο Κυριάκος – ο Κλέων – ένα σούργελο Δεξιός και… ένα πεσκέσι στον Τσίπρα

#5

makarthainavouli

Κυκλοφορούν φήμες ότι η Μακάρθαινα θα ανακοινώσει τη δημιουργία νέου κόμματος στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της Γυναίκας. Σφάλμα μέγα θα πράξει αν αληθεύει αυτό. Πρέπει να το καθυστερήσει και να το ανακοινώσει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Καρναβάλι χωρίς τη βασίλισσα γίνεται; Δεν γίνεται.

#4

kiriakos_mitsotakis

“Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε “λεφτά υπάρχουν”, ο Κώστας Καραμανλής είχε το θάρρος να πει την αλήθεια στους Έλληνες” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πάνω που λες ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ότι καλύτερο έχει τύχει στην ΝΔ, σε ψεκάζει και σε προσγειώνει χωρίς αλεξίπτωτο πάνω σε μια φραγκοσυκιά.

Ας του πει κάποιος ότι όσο ξεπλένει τα χεσμένα της Δεξιάς, μας παίρνει η μπόχα.

#3

kleon

Ο Κλέων Γρηγοριάδης έψεξε“τα κανάλια της διαπλοκής” φιλοξενούμενος σε εκπομπή “καναλιού της διαπλοκής”. Τη στιγμή που ο ίδιος έγινε διάσημος από τηλεοπτική σειρά που προβαλλόταν σε “κανάλι της διαπλοκής”.

Τερματίζοντας το inception ή την υποκρισία; Διαλέξτε

#2

voulgarakistweet1

“Στο ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τα πάντα για να μαζέψουν εδώ τη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντημα, αλλά αυτό που κάνουν στη Αυστρία είναι εξοργιστικό” σημειώνει ο Γιώργος Βουλγαράκης στο twitter. Πρώην υπουργός και μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας γνωστός στο πανελλήνιο για τη μπούρδα: “Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”

Ο μισάνθρωπος που κρύβει μέσα του ένα σούργελο Δεξιός δεν αφαιρείται ούτε με χειρουργική επέμβαση. Γιατί “σάρα, μάρα και κακό συναπάντημα” σύμφωνα με το σούργελο είναι και αυτό το παιδί:

refugee thessaloniki

#1

mpoutas-tsipras

Πήγε ο άλλος πεσκέσι στον Τσίπρα μια νταμιτζάνα τσίπουρο. Αντί να του πάει μισό κιλό αρνίσια μυαλά που τα’ χει και ανάγκη. Τι να πεις…

pelegrinis

Ντίβα του θεάτρου και της Πρυτανείας παρακολουθεί συνεδρίαση στην Βουλή. Ινκόγκνιτο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s