Το top-5 της εβδομάδας: Το ΕΝΦΙΑ του Χριστούλη – το ραντεβού με τον Χάρο – ο Κουρουμπλής – ο Σαντορινιός και… ο Στρατηγός Άνεμος

#5

anthimos

“Tο μεγαλύτερο έσοδο που έχουμε είναι από το κεράκι που ανάβουν οι πιστοί” είπε ο μητροπολίτης Άνθιμος αποκαλύπτοντας ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ πως κατάφερε να ακυρώσει την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, που ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ, για το κτίριο της μητρόπολης.

Ούτε ο Χριστούλης δεν θέλει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ.

#4

katrougkalos

“Τα ραντεβού με το Χάρο δεν κλείνονται απ’ αυτή τη μεριά του ουρανού” είπε ο Γιώργος Κατρούγκλος στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή της ΝΔ και σταυροκοπήθηκαν όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα. Οι πιο θρήσκοι έφτυσαν και στον κόρφο τους δυο φορές. Σιγή.

#3

kouroumplis

“Δεν μπορεί τα κανάλια να είναι απέναντι στην κυβέρνηση” σημείωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την απόφαση του Νίκου Παππά να διατάξει την δημιουργία ΜΟΝΟ 4 ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών στην ελληνική επικράτεια.

Για αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει 4 άδειες τις οποίες όσοι πάρουν θα υπογράψουν συμβόλαιο ότι δεν θα κριτικάρουν την “Εθνοσωτήριο”.

Τόσο απλά.

#2

santorinios

“Υπήρχαν κανάλια που διαμόρφωναν συγκεκριμένη πολιτική άποψη και πρέπει να κλείσουν”

O βουλευτής Σύριζα Νεκτάριος Σαντορινιός πάει τη σκέψη Κουρουμπλή ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει ανερυθρίαστα τη λογική της κυβέρνησης για το ραδιοτηλεοπτικό.

Και να φανταστείς ότι είμαστε στο 2016 και όχι στο 1967. Νομίζω δηλαδή.

#1

“Με το νομοσχέδιο Παππά, μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των νταβατζήδων” είπε ο Βύρων Πολύδωρας και ο Στρατηγός Άνεμος αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο.
Τον θάψαμε δίπλα από μια γράνα. Συβαρίτες πολιτικοί της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας έψαλαν την εξόδιο. Ελαφρύ το χώμα.

agrotis

Αγρότης ταξίδεψε από τον τόπο του για να’ρθει στην Αθήνα να ανέβει σε ένα κιγκλίδωμα να κατεβάσει τα βρακιά του και να δείξει τα κοκόβια του στον κοσμάκη.

Έχει συριζοποιηθεί και ο τρόπος διαμαρτυρίας των ανθρώπων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s